top of page

About us 

Art Apartment is een online kunstgallerij en zag het licht in de Antwerpse Kempen in 2023.  De gallerij werd opgericht door Axana & Gilles, beiden dorstig naar meer kleur, meer fun, meer doe eens zot, meer wees jezelf.  Ze vinden dat iedere thuis een weerspiegeling van positiviteit, onbezonnenheid, een snuifje je-m’en-foutisme en rebelsheid verdient, een plek waar je thuiskomt en niet altijd in de pas moet lopen. Een thuis die je eigen persoonlijkheid reflecteert.  Ben jij soms ook zo uitgeput van die beige, überverantwoordelijke, regeltjes spuiende maatschappij?  Heb jij nood aan kleur in je leven, een manier om je uit te drukken, om vrolijk te worden?  Welkom bij Art Apartment, onze thuis.

 

# B Y A C E startte haar kunstavontuur na een zware burnout. Wat begon als een middel om te  mediteren veranderde al snel in een passie voor creëren. Kenmerkend voor haar kunst zijn de verschillende materialen in 3D en de felle kleuren. Elk kunstwerk komt met een originele boodschap in rapvorm aan de achtergrond, een knipoog naar haar hiphopverleden.

 

# B Y G I L L E S maakt digital art en combineert verschillende technieken op zijn gekende creatieve manier door zijn grafische - kunst achtergrond, meestal met wat satire of hedendaagse thema’s in verwerkt. Alle werken zijn unieke stukken, met een reproductie van maximum 2 exemplaren wereldwijd !!! 

Leuk nieuws :) Er komen nog heel wat nieuwe samenwerkingen aan ... Binnenkort kan je ook TOP werken terugvinden van andere artiesten - fotografen & designers in de online store. Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief hieronder, zo mis je zeker niets ;) 

bottom of page